Ria Drommel
Via Google Reviews

5/5

Geweldige behandelingen gehad. Mijn ervaring is super!! Als eerste met rug problemen en nu met hielspoor…fijne praktijk met alles er op en eraan, goed bereik en altijd parkeerplek. Alles is schoon en de Coronamaatregelen worden prima nageleefd. Mocht je een fysiotherapeut nodig hebben raad ik deze praktijk ZEKER aan.

Nicolaas van der Veen
Via Google Reviews

5/5

Ik heb hele goede ervaringen bij deze fysiotherapeuten. Na een knieprothese ben ik door hen geweldig en zeer deskundig behandeld. Ik zal dan ook, indien noodzakelijk, zeer zeker weer onder behandeling stellen van deze fysiotherapeuten.

Joke Maas
Via Google Reviews

5/5

Ik ben zeer tevreden over de fysiotherapeuten van de Schotlandstraat. De deskundigheid mag blijken dat zij mij van mijn rugproblemen hebben afgeholpen. Ik kan weer normaal functioneren en zelfs weer tennissen zonder problemen

Ineke Vos
Via Google Reviews

5/5

Wat ben ik blij met deze fysio praktijk ! Eerst prima van m’n rug klachten afgeholpen ( zijn ze in ge specialiseerd)en nu weer van m’n frozenshoulder !
Keurige praktijk bovendien!!!

Henny van der Veldt-Woning
Via Google Reviews

5/5

Geweldige Fysiotherapeuten….kennis van zaken en persoonlijke aandacht staan op nummer EEN..

Joke Maas
Via Facebook Reviews

5/5

Ik ben zeer tevreden over de fysiotherapeuten van de praktijk Schotlandstraat. De deskundigheid mag blijken dat zij mij van mijn rugproblemen hebben afgeholpen. Ik kan weer normaal functioneren en zelfs weer tennissen zonder problemen.

+ Zelf een recensie schrijven
Meer recensies lezen